universal-logo-footer

Universal.al vjen si ekstrakt i eksperiencës 25 vjeçare, të një grupi personash, të cilët me pasionin dhe entuziazmin e tyre kanë sjellë risi dhe ndryshime esenciale dhe të vazhdueshme në tregun shqiptar të pajisjeve dhe aksesorëve elektronike, për zyra, biznese e shtëpi, si dhe në industrinë e video-lojërave dhe argëtimit. Falë një game të gjerë produktesh dhe ne partneritet me Markat me te spikatura ne tregun e Informacionit dhe Teknologjisë si dhe Argëtimit Dixhital , ne ju vijmë në ndihmë klientëve tanë, në plotësimin e kërkesave të tyre, shpejt, me leverdi dhe duke garantuar cilësinë. Platforma Universal.al na krijon mundësinë të kapërcejmë kufijtë fizik të ndërveprimit me ju, duke mundësuar komunikimin dhe ofrimin e shërbimeve 24 orë në çdo ditë të javës, kudo në Shqipëri.

Kujdesi ndaj Klientit (8:00 – 22:00)

Rruga Qemal Draçini, Shkodër, Albania

© 2021 Universal.al