Xbox Series X Borderlands 3 Ultimate Edition

5,299 L

Borderlands 3 Ultimate Edition is the quintessential Borderlands 3 experience, featuring the base game plus all 6 content add-ons and the full collection of bonus cosmetic packs!
A MAYHEM-FUELED THRILL RIDE Stop the fanatical Calypso Twins from uniting the bandit clans and claiming the galaxy’s ultimate power.
YOUR VAULT HUNTER, YOUR PLAYSTYLE Become one of four extraordinary Vault Hunters, each with unique abilities, playstyles, deep skill trees, and tons of personalization options.

5,299 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 128391 Kategori: , , Etiketa: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg