Xbox One/Xbox Series X Grid Legends

8,790 L

GRID Legends delivers instant thrills and iconic racing moments for anyone who dreams of jumping in an amazing car and hitting the loud pedal.
Create unforgettable racing moments with GRID’s largest ever roster of cars and locations, hand-picked for heart-pounding action.
As a new season of the legendary GRID World Series rolls into view, up-and-comers Seneca Motorsport are emerging as a major contender, spearheaded by a rookie sensation behind the wheel: you.
Take control of your path to glory and race against AI, friends, or any other GRID Legends player, in our most ambitious and fun Career ever.

8,790 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129961 Kategori: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg