Xbox One Tiny Tina’S Wonderlands

8,990 L

AN UNPREDICTABLE FANTASY WORLD: Tiny Tina is your disorderly guide through an extraordinary tabletop realm where rules rarely apply.
GUNS, SPELLS, AND MORE: Blast baddies with powerful guns and devastating spells in frenetic first-person battles.
PARTY UP TO DEFEAT EVIL: Joining you at the table are headstrong captain Valentine and rule-obsessed robot Frette.
PERSONALIZE YOUR HERO: Create the perfect hero with deep customization, including a multiclass system that lets you mix and match six unique character skill trees.
BAND TOGETHER IN CHAOTIC CO-OP: Enjoy the story solo or start a party with up to three friends in seamless online multiplayer or local split-screen.

S’ka stok

SKU: 127404 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg