Xbox One Pillars Of Eternity II Deadfire Ultimate Edition

5,999 L

The god Eothas awakened from his sleep, erupting from beneath your castle, killing your people and stealing a piece of your soul. Now only you and your companions can uncover the rogue god’s machinations as he tramples over the Deadfire Archipelago. The award-winning RPG from the masters at Obsidian Entertainment finally arrives, featuring all major updates and expansions.

5,999 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 123348 Kategori: , , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg