Xbox One Dynasty Warriors 9 Empire

7,490 L

DYNASTY WARRIORS 9 Empires i vendos lojtarët në një përpjekje për të pushtuar Kinën e lashtë duke kombinuar përdorimin e strategjisë dhe shpatës
Stuhia e Kalasë – Zonat përreth kështjellave tani janë kthyer në fusha beteje, përleshjet evoluojnë në takime “Stuhia e Kalasë”, me lojtarët që luftojnë për të marrë kontrollin e kalasë
Betejat e Rrethimit me Trupat – Lojtarët janë në gjendje të përdorin trupat për të pushtuar bazën e armikut, duke përfituar nga armët e rrethimit ndërsa u japin udhëzime atyre gjatë betejës
Beteja vendimtare – Sapo lojtarët të kalojnë portën e një armiku, ata do të hyjnë dhe mund të pretendojnë fitoren pasi mundin komandantin
Planet Sekrete – Të zgjedhura në fazën e përgatitjes së betejës tani do të aktivizohen si misione gjatë betejave, me secilin “Plan Sekret” që ka kushtet e veta për sukses dhe dështim

7,490 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126219 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg