Wheel Thrustmaster T150 RS Force Feedback PC/PS3/PS4

29,990 L

PlayStation 4-certified embedded software and PS4/PS3 sliding switch· Official embedded software: the racing wheel is automatically recognized by the PS4 console· · Built-in official buttons for PlayStation4 (PS/SHARE/OPTIONS) – Access social functions, switch between the game and the system,navigate through the console’s menus, etc.
· 11”/28 cm in diameter, with an ergonomic design perfectly adapted for all driving games (GT, F1, NASCAR, Rally, etc.) – Rubber-coated wheel grips
· 2 large, wheel-mounted sequential paddle shifters 5”/13 cm tall – 100% metal – Tact switch with life cycle exceeding 500,000 activations
· Comprehensive driving gear – 13 action buttons (including 2 on the base) + 1 D-Pad OFFICIAL RACING SIMULATOR FOR PLAYSTATION®4 and PLAYSTATION®3 (also compatible with PC)
1080° Force Feedback racing wheel
Built-in PS4™/PS3™ sliding switch
Realistic 11”/28 cm wheel
Large pedal set included
System Requirements
PlayStation 3, PlayStation 4
Windows ® XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10

29,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 123185 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg