Wheel Logitech G29 Driving Force Pc/PS4/PS3

47,990 L

Immersive Gaming Experience : Perfect for Xbox One and PC gaming titles, the Driving Force simulates the feeling of driving a real car with precision steering and pressure-sensitive pedals
Immersive Gaming Experience : Perfect for Sony PS4, PS3 and PC gaming titles, the Driving Force simulates the feeling of driving a real car with precision steering and pressure-sensitive pedals
Customisable Pedals : These pressure-sensitive nonlinear brake pedals provide a responsive, accurate braking feel on a sturdy base – with adjustable pedal faces for finer control
900-Degree Rotation : Lock-to-lock rotation of the Driving Force means you can turn the wheel around two and a half times, hand over hand on wide turns – just like a real Ferrari F1 race car
Up Your Game : Take your racing simulation to the next level with Driving Force accessories like the Driving Force Shifter or desk and rig mounts

47,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 123296 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg