WebCamera Redragon HD 720p with Built-in Dual Microphone GW600-1

3,790 L

720P HD Resolution – Advanced optical lens with fix-focus and light correction function, the webcam will get the picture fixed focus whether in light/dark environments. You will always look great and natural on camera in any lighting condition. Two MEMS Microphones – HD audio is also provided by built-in dual MEMS mic, the anti-jamming stereo microphone will ensure that your communication is clear and stable. Your sound will be clearly captured and delivered just like a face to face conversation.

360-Degree Flexibility – Find your perfect angle or spot to have a video call, conference, or presentation with others, 360-degree horizontal rotation with 90-degree vertical rotation offers you the best possibility to show your advantage.

Easy to Mount – With a rotatable clip-on, you can set up the USB webcam firmly on any devices like laptop, display, etc.. It can also be placed securely on a table for other video recording needs such as hands + display gameplay streaming and so on.

Plug & Play – Equipped with a 2.0 USB jack for wider compatibility. It can be used smoothly on most operating systems and is compatible with a wide range of video software (Skype, Obs, Discord, MSN, Twitch, Youtube …)

3,790 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 130585 Kategori: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg