Webcam Redragon Apex GW900

6,999 L

Record videos or stream live with the Redragon APEX GW900 1080P Webcam with Clip on stand. It features a FHD 1080p camera for a clearer image than standard definition webcams. It can record videos at 30 FPS and comes with a autofocus lense. For convenience it also has a clip on stand which can be adjusted to suit your needs, whether it is standing on a desk or clipping onto a monitor you won’t miss a shot with this webcam. This webcam also supports multiple operating systems such as Windows XP, Vista, 7 to 10 as well as Linux thanks to it UVC driver. Whether you want to communicate with family, create streaming content online or do some online gaming, the GW900 is the go to webcam.

6,999 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg