Ultra Dron X14.0 Assault R/C

4,589 L

  • Ultra drone X14.0 Assault Quadcopter do të ofrojë orë argëtimi për të rriturit dhe fëmijët.
  • Një sistem unik i stabilizimit të 6 akseve i jep këtij droni aftësinë për të fluturuar me rrotullim të plotë 360 gradë.
  • Është e lehtë për t’u përdorur, nepemjet telekomandes mund të bëni lëvizje plotësisht të kontrolluara me dronin: lart e poshtë, përpara dhe prapa, majtas dhe djathtas, rrotullimi 360 gradë, rrotullimi dhe kontrolli i dritave LED.
  • Droni mund te fluturoj ne nje distancë prej rreth 50 metrash, me një frekuencë prej 2.4G.
  • Bateria mund te karikohet me adaptorin e USB dhe dhe per nje kohe prej 60 minuta,

4,589 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 120648 Kategori: ,
Koha e fluturimi esht prej rreth 6 minuta.
Permasat: 14×14 cm
Mosha e perdorimit 8 vjec +

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg