UGREEN USB-C TO USB 3.0 A FEMALE ADAPTER (WHITE)

500 L

A small USB 3.0 to USB Type C adapter manufactured by Ugreen . A practical adapter made of high-quality materials that allows you to connect a number of accessories to a smartphone (with OTG technology), including flash drives, keyboards or game controllers. Consequently, it significantly increases the comfort of using our equipment. The USB 3.0 standard allows data transfer speeds up to 5 Gbps .

A light and extremely durable gadget that, thanks to its compact size , can be easily taken on any journey.

500 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg