UGREEN GAN FAST CHARGER 100W EU

8,190 L

*Input: 100-240V~ 50/60Hz 2.3A Max
*Output: *USB-C1/USB-C2: 5.0V=3.0A 9.0V=3.0A 12.0V=3.0A 15.0V=3.0A 20.0V=5.0A 3.3-21.0V=3.0A 100.0W Max
*USB-C3: 5.0V=3.0A 9.0V=2.5A 12.0V=1.88A 3.3-5.9V=3.0A 3.3V-11V=2A 22.5W Max
*USB-A: 4.5V=5.0A 5.0V=4.5A 5.0V=3.0A 9.0V=2.0A 12.0V=1.5A 22.5W Max
*Compatible with: PD3.0(PD2.0) /QC4+(QC4.0QC3.0QC2.0)/PPS/AFC/APPLE 5V2.4A/BC1.2 *Total Output:100W Max

8,190 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg