UGREEN 2.5 INCH HARD DRIVE BOX WITH BUILT-IN USB 3.0 CABLE

1,490 L

For 9.5mm 7.5mm 2.5 Inch SATA I II III, HDD, SSD Up to 6TB, Support UASP Black
HDD Enclosure Specification
1. Supports Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10, LINUX, Mac OS 8.0 and higher operating systems.
2. Designed for 7mm/9.5mm 2.5 “hard drives up to 10TB
3. Size: 5.06 inch(L)*3.23 inch(W)*0.55 inch(H)
4. Chipset: VL711F0
5. Cable Length: 50cm

1,490 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg