Timon Logitech G923 Steering Wheel PS4, PS5, Xbox X|S, Xbox One dhe PC

57,900 L

 • TRUEFORCE: Unleash your passion for racing with high-definition force feedback. TRUEFORCE connects directly to game engines, processing at 4000 times a second to produce next-gen realism and detail in supported games
 • Programmable dual clutch: Get off the starting line faster with maximum traction and minimum smoke in supported games
 • Control the race: 24-point selector, RPM LEDs, integrated PS4 or PC game controls, and progressive brake spring all help you maintain control of your vehicle at high speeds in supported games
 • Crafted with Premium Materials: refreshed Logitech G design with brushed metal wheel, hand-stitched leather wheel cover, and polished metal pedals
 • Total Wheel Control: Control wheel sensitivity, force feedback levels, and button customization via powerful G HUB Gaming Software for PC. Download at logitechG /downloads
 • Compatible with most racing games on PS5 and PS4 with select titles specially designed for TRUEFORCE.

57,900 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127049 Kategori: , , ,

Timon Logitech G923 Steering Wheel PS4, Xbox X|S, Xbox One dhe PC

Detajet e Transportit

 • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
 • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
 • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

 • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
 • Pesha: 0.56kg