Tastierë Razer BlackWidow V3 Mini Phantom Keycaps 65% Wireless Mechanical Gaming Keyboard (Yellow Switch)

24,990 L

The #1 Best-Selling Gaming Peripherals Manufacturer in the US: Source – The NPD Group, Inc. U.S. Retail Tracking Service, Keyboards, Mice, PC Headset/Pc Microphone, Gaming Designed, based on dollar sales, 2017-2021
3 Modes of Connectivity: Supports Bluetooth for efficient power consumption, HyperSpeed Wireless for lag-free gaming, and USB-C for charging while in use
Razer Green Mechanical Switches For Precise Execution With A Clicky, Tactile Feel: Hear and feel the satisfying feedback in every keystroke you make with actuation that’s optimized for gaming—supported by classic, full-height keys that don’t compromise on the gaming experience
Stealth Pudding Keycaps: With translucent sides to let more light through, these ABS keycaps bring out the full brilliance of Razer Chroma RGB, while sporting a stealthy black look when off.
Up to 200 Hours of Battery Life: Enjoy uninterrupted use regardless of whether it’s in Razer HyperSpeed Wireless or Bluetooth mode, and minimize downtime with charging that goes from zero to full in just under 5 hours.

24,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 128089 Kategori: , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg