Switch The Legend Of Zelda Skyward Sword HD

7,989 L

Përdorni kontrollet e lëvizjes që korrespondojnë me lëvizjet tuaja për lojë me shpatë më realiste, ose përdorni kontrolle vetëm me butona
Përjetoni historinë më të hershme në serinë Legend of Zelda dhe mësoni se si Link dhe Zelda fillimisht krijuan një lidhje legjendare

7,989 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126895 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg