Switch Team Sonic Racing-30th Anniversary Edition

3,990 L

Online Multiplayer & Local Co Op Modes 12 players per race, 4 player split screen, and various offline/ online race modes including Grand Prix Mode, Exhibition Mode, Time Trial and Team Adventure Mode.
Team Racing Race as a team, win as a team. Use various team moves to assist your teammates, knock out opponents and unleash your Team Ultimate.
Performance & Skin Customization Alter the appearance and handling of your vehicle.
Wisps 14 spectacular offensive and defensive items to help overcome rival teams and get ahead
Adventure Mode Unique story experience where players are introduced to basic game features and characters..Various Characters and Types 15 playable characters from across the Sonic Universe and 3 distinct character types including Speed, Technique, and Power

3,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127423 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg