Switch Story Of Seasons Pioneers Of Olive Town Deluxe Edition

6,290 L

Një botë e egër zbulimi – zbutni shkretëtirën e Gadishullit, zbuloni florën dhe faunën që e bëjnë atë shtëpinë e tyre dhe zbuloni sekretet e botës përreth jush. Punoni me tokën për të ndërtuar fermën e ëndrrave tuaja nga fillimi. Ndërtoni objekte kudo që e shihni të arsyeshme, niveloni aftësitë tuaja bujqësore dhe krijoni gjithçka, nga gardhe deri tek spërkatës për të korrat!
Kultivoni fermën tuaj, kultivoni qytetin tuaj – mblidhni dhe përpunoni materiale për të përmbushur kërkesat dhe për të përmirësuar infrastrukturën e qytetit të ullirit, përmirësoni mjetet, ose porositni veshje dhe pajisje të reja.
mekanikë të thjeshtë, lojë të thellë – fermerët e rinj mund të qetësohen me kthimin e mënyrës së fidanëve dhe mënyrës normale, me një sistem të ri kërkesash që nxjerr në pah veçoritë e freskëta ndërsa ju jepni dorën LOKALIT! Lojtarët e vjetra të gatshëm për të krijuar një fermë të tyre të zhurmshme do të gjejnë të gjithë elementët kryesorë të historisë së serive të stinëve, me kthesa të reja në lojën klasike.
gjithmonë ka diçka që po ndodh në qytetin e ullirit! – merrni pjesë në festivalet lokale pasi qyteti merr jetë me mbi 200 ngjarje unike! Njihuni më mirë me fqinjët tuaj dhe madje mund të fitoni dashurine e një person të veçantë mes tyre

6,290 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126244 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg