Switch Monster Hunter Stories 2 Wings Of Ruin

7,989 L

Bashkohuni me krijesat e njohura nga universi Monster Hunter dhe një Grup simpatik shokësh për një udhëtim emocional dhe të gjerë.
Përdorni armët e ndryshme të përbindëshit Hunter për të synuar pikat e dobëta të monstrave, përdorni aftësi të fuqishme për të kontrolluar rrjedhën e betejës dhe për të shpërthyer sulme shkatërruese farefisnore me monstinë tuaj.
Krijoni karakterin tuaj unik dhe përdorni fuqinë e Gurit tuaj të farefisnisë për të jetuar në harmoni me përbindëshat që të tjerët kanë frikë.
Mblidhni dhe çelni vezët për të ndërtuar një grup monstrash me aftësi dhe forca të veçanta, i trajnoni ata të bëhen shokë unikë dhe të fuqishëm dhe krijoni armë dhe forca të blinduara të reja
Bashkohuni me miqtë për beteja dhe eksplorim me shumë lojtarë të ekipit të etiketave.

7,989 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126887 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg