Switch Kirby and the Forgotten Land

7,460 L

Join Kirby in an unforgettable journey on a delightful 3D platforming adventure
Explore a mysterious world with abandoned structures, remnants of a past civilization
Copy enemies’ abilities like the new Drill and Ranger and use them to attack and explore. They can even be evolved to become stronger.
Inhale real-world objects and transform using Mouthful Mode—swallowing a vending machine will allow you to shoot out cans
Bring along a second player to control Bandana Waddle Dee and take on the forgotten world together

7,460 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129640 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg