SSD Samsung 980 500GB NVMe PCIe M.2 Gen3 x4 3100MB/s Read 2600 MB/s Write MZ-V8V500BW

9,490 L

UPGRADE TO IMPRESSIVE NVMe SPEED Whether you need a boost for gaming or a seamless workflow for heavy graphics, the 980 is a smart choice for outstanding SSD performance
PACKED WITH SPEED 980 delivers value, without sacrificing sequential read/write speeds up to 3,500/3,000 MB/s, supports Device Sleep Mode
KEEP MOVING WITH FULL POWER MODE Keep your SSD running at its peak with Full Power Mode, which drives continuous and consistent high performance
RELIABLE THERMAL CONTROL 980 uses nickel coating to help manage the controller’s heat level and a heat spreader label to deliver effective thermal control of the NAND chip
SMART THERMAL SOLUTION Embedded with Samsung’s cutting edge thermal control algorithm, 980 manages heat on its own to deliver durable and reliable performance, while minimizing performance fluctuations during extended usage
SAMSUNG MAGICIAN SOFTWARE Monitor drive health, optimize performance, protect valuable data, and receive important updates with Magician to ensure you’re always getting the best performance out of your SSD

9,490 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 130182 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg