Speaker Redragon Stentor GS500 RGB 2.0

2,299 L

Compact Design – Space saving 2.0 PC speakers fit on any tight desktop.
2.0 Channel Stereo Core – Equipped with advanced sound drive unit with full range 2.0 channel stereo core….so, turn it up and get high.
Handy Volume Knob – Delicate volume knob combined with on/off switch ensures you a convenient and precise volume adjustment. Additional geared up with extra audio and the mic port supports your other peripheral devices needs.
Indispensable Red LED – Our Redragon themed red LED backlit.
Plug & Play for Broad Compatibility – USB powered with 3.5mm audio and mic cables allows this rockstar to party on wide types of stages for PC, TV, and Laptop. Up to 33 in (85 cm) cable length between two speakers.

2,299 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg