Smart Watch Garmin Fenix 5 Premium Slate Gray/Black Band

52,990 L

Fenix ​​5 është ora premium shumë-sportëshe me matës për rrahje zemre të bazuara në kyçin e dorës, veçori të përparuara të fitnesit dhe rrypa të ndryshueshëm. Çfarëdo sporti që dëshironi të ndiqni, Fenix ​​5 e mbulon, falë profileve të integruara të matjes së aktivitetit dhe performancës plus njoftimeve të zgjuara.

52,990 L

Add to cart
Buy Now

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg