Robot Vacuum-Mop P Xiaomi Mi White 26200

40,729 L

Pastruese Xiaomi. Pastron ne menyre automatike gjithe siperfaqen e parketit ose dyshemese ne te cilen vendoset. Me funksion larje dhe fshirje te siperfaqes ne te cilen vendoset. Mund te komandohet manualisht me ane aplikacionit Mi HOME ose te lihet ne proces automatik. Perdoret me karikim. Karikimi behet ne menyre automatike dhe rikthim ne vendin ku eshte nderprere pastrimi. Perdoret gjithashtu per te pastruar siperfaqe te ndryshme si mermeri, pllaka etj.

40,729 L

Shto në Shportë
Bli Tani
Cleaning Vacuuming, mopping in two patterns
Battery life 3200mAh, could last between 60 and 130 minutes, supports automatic recharges, 33W adapter
Suction Up to 2100Pa at maximum speed
Smart home integrations Mi Home, Google Assistant
Clearance Can climb objects of up to 2cm in height
Others Laser mapping, room/zone cleaning, scheduled timers, virtual barriers, map editor
Connectivity Wi-Fi n, 2.4GHz
Dimensions 350 x 350 x 94.5mm, 3.6kg
Marka

Ngjyra

Lloji

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg