PS5 Worms Rumble Fully Loaded Edition

4,290 L

Ju nuk do të gjeni ndonjë luftë të bazuar në kthesë në krimbat që gjëmojnë. Çdo raund është në kohë reale! Nëse armiku juaj po bie mbi ju zjarr, kthejeni ata dreqin menjëherë!
Luaj me miqtë në internet në tastierë dhe PC. Me ndeshjen e vdekjes dhe krimbat e fundit që qëndrojnë solo dhe skuadra luftojnë me mënyrat mbretërore në dispozicion në nisje!
Armatosuni me armë të reja dhe të kthyera të preferuara nga tifozët! Me klasike si Bazooka, granatë dore dhe lëshues delesh dhe kokë çekiçi krejt të re, plazma Blaster dhe raketa SHIELD.
Merrni pjesë në ngjarjet sezonale dhe të komunitetit, dhe sfidat e përditshme për XP shtesë dhe shpërblime në lojë. Dhe eksperimentoni me mekanikë të rinj të lojës dhe armë në laborator. Çdo javë sjell mënyra të reja eksperimentale të lojës me mënyra të reja argëtuese për të luajtur!
Fitoni XP dhe monedhë në lojë për të zhbllokuar dhe blerë lëkurë armësh, veshje, pajisje shtesë dhe emocione! Përzieni dhe përputheni për të krijuar stilin tuaj personal në fushën e betejës.
Ju nuk do të gjeni ndonjë luftë të bazuar në kthesë në krimbat që gjëmojnë. Çdo raund është në kohë reale! Nëse armiku juaj po bie mbi ju zjarr, kthejeni ata dreqin menjëherë!
Luaj me miqtë në internet në tastierë dhe PC. Me ndeshjen e vdekjes dhe krimbat e fundit që qëndrojnë solo dhe skuadra luftojnë me mënyrat mbretërore në dispozicion në nisje!
Armatosuni me armë të reja dhe të kthyera të preferuara nga tifozët! Me klasike si Bazooka, granatë dore dhe lëshues delesh dhe kokë çekiçi krejt të re, plazma Blaster dhe raketa SHIELD.
Merrni pjesë në ngjarjet sezonale dhe të komunitetit, dhe sfidat e përditshme për XP shtesë dhe shpërblime në lojë. Dhe eksperimentoni me mekanikë të rinj të lojës dhe armë në laborator. Çdo javë sjell mënyra të reja eksperimentale të lojës me mënyra të reja argëtuese për të luajtur!
Fitoni XP dhe monedhë në lojë për të zhbllokuar dhe blerë lëkurë armësh, veshje, pajisje shtesë dhe emocione! Përzieni dhe përputheni për të krijuar stilin tuaj personal në fushën e betejës.
Arm yourself with new and returning fan-favorite weapons! With classics like the Bazooka, Holy hand-grenade and sheep launcher and the all-new hammerhead, plasma Blaster and rocket SHIELD.
Take part in seasonal and community events, and daily challenges for additional XP and in-game rewards. And experiment with new gameplay mechanics and weapons in the lab. Each week brings new experimental game modes with new fun ways to Play!
Earn XP and in-game currency to unlock and purchase weapon Skins, outfits, accessories and emotes! Mix and match to create your own personal style on the battlefield.

4,290 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127175 Kategori: , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg