PS5 The Quarry

9,380 L

As the sun sets on the last day of summer camp, the counselors of Hackett’s Quarry throw a party to celebrate. Things quickly take a turn for the worse.

Hunted by blood-drenched locals and something far more sinister, the teens’ party plans unravel into an unpredictable night of horror.

Play as each of the nine counselors in a thrilling cinematic tale, where every decision shapes your story.

9,380 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129636 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg