PS5 Lego Star Wars: The Skywalker Saga

6,374 L

Play through all nine Star Wars saga films in a brand-new LEGO videogame unlike any other.
experience fun-filled adventures, whimsical humour, and the freedom to fully Immerse yourself in the LEGO Star Wars universe like never before.
players have the freedom to seamlessly travel to any planet, in any order, at any time.
features hundreds of playable characters from throughout the galaxy. Choose from a legion of heroes like Luke Skywalker, qui-gonn jinn, Chewbacca, leia organa, and Poe Dameron or turn to the dark side as Darth Vader, Kylo Ren, Darth Maul, emperor palpatine, and more.
whether on land or in space, hundreds of vehicles from across the galaxy are yours to Command. Jump to light speed in the Millennium Falcon, fly the t-47 airspeeder as you take down AT-AT walkers on Hoth, and battle first Order tie fighters in resistance X-Wings.
it’s the biggest LEGO Star Wars adventure to date!

6,374 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129729 Kategori: , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg