PS5 Lake

3,990 L

Escape to a beautiful, rustic environment without cellphones and the Internet.
Get to know a range of engaging characters, each with their own personalities and quirks as you experience the 1980’s all over again. Choose after-work activities: hang out with your friends, help out your neighbours or stay home and read a book.
Experience two weeks of branching story that doesn’t shy away from slice-of-life themes.
Determine your own story: there are no ‘right’ or wrong answers or endings. Simply what you want to happen.

3,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129736 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg