PS5 Elden Ring

7,990 L

Journey through the Lands Between, a new fantasy world created by Hidetaka Miyazaki, creator of the influential DARK SOULS video game series, and George R. R. Martin, author of The New York Times best-selling fantasy series, A Song of Ice and Fire
Traverse the breathtaking world on foot or on horseback, alone or online with other players, and fully immerse yourself in the grassy plains, suffocating swamps, spiraling mountains, and foreboding castles
Create your character in FromSoftware’s refi ned action-RPG and defi ne your playstyle by experimenting with a wide variety of weapons, magical abilities, and skills found throughout the world
Charge into battle, pick off enemies one-by-one using stealth, or even call upon allies for aid – many options are at your disposal as you decide how to approach exploration and combat

7,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 130577 Kategori: , , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg