PS5 Control Ultimate Edition

4,799 L

Control Ultimate Edition contains the main game and all previously released expansions (“The Foundation” and “Awe”) in one great value package
Can you handle The Bureau’s dark secrets? Unfold an epic supernatural struggle, filled with unexpected characters and bizarre events, as you search for your missing brother, and discover the truth that has brought you here
Unleash destruction through transforming weaponry and telekinetic powers. Discover new ways to annihilate your enemies as you harness powerful abilities to turn everything around you into a lethal weapon
Delve deep into the ominous expanses of a secretive government agency. Explore The Bureau’s shifting environments only to discover that there is always more than meets the eye
Battle a relentless enemy through exciting missions and challenging boss fights to earn powerful upgrades that maximize abilities and customize your weaponry

4,799 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 126212 Kategori: , , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg