PS5 Babylon’s Fall

8,150 L

Experience acclaimed developer PlatinumGames’ signature combat in BABYLON’S FALL with up to 3 other players or take on the Tower of Babel alone, in this new cooperative action RPG. After the Babylonians perished, only their great tower “The Ziggurat” remained. Now a new Empire has come to pillage its ruins and uncover its fabled treasures. Join forces with other Sentinels, unwilling subjects forcibly implanted with Gideon Coffin, relics that grant the few survivors unrivalled powers. Ascend to greatness as you climb the looming Tower of Babel and uncover its fabled treasures. Only by mastering the powers of your Gideon Coffin, will you unlock your true potential and become strong enough to survive the summit and uncover the secrets that await.

8,150 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129626 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg