PS4 Far Cry 4

2,990 L

Far Cry 4 është një botë e hapur e personave të parë. Ndër majat e Himalajeve është fshehur Kyrat, një parajsë malore hipur midis traditës dhe dhunës … Luani si Ajay Ghale një i ri që kthehet në tokën e tij të lindjes në zemër të Himalajeve për të përmbushur ‘dëshirën në vdekje të nëna e tij ai iku 25 vjet më parë nga lufta civile në Kyrat. Donte që hiri i saj të ishte shpërndarë në atdheun e saj. Ajo që e ema nuk ju tha, është se në atë kohë familja juaj familja Ghale i ka dhënë jetë një opozite që është ende duke luftuar

S’ka stok

SKU: 110762 Kategori: , , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg