PC Star Wars Jedi Fallen Order

3,550 L

Cinematic, Immersive Combat : Jedi: Fallen Order delivers the fantasy of becoming a Jedi through its innovative lightsaber combat system striking, parrying, dodging partnered with a suite of powerful Force abilities you’ll need to leverage to overcome obstacles that stand in your way
A New Jedi Story Begins : As a former Padawan on the run from the Empire, you must complete your training before Imperial Inquisitors discover your plan to revive the Jedi Order
The Galaxy Awaits : Ancient forests, windswept rock faces, and haunted jungles are all unique biomes you’ll explore in Jedi: Fallen Order, with the freedom to decide when and where you go next

3,550 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 122984 Kategori: , , , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg