Mousepad Redragon Aquarius P015 Mouse Pad Extended

1,399 L

Large enough to fit your mouse, keyboard, and other desk items at the same time. Offers plenty of room for gaming or office works while protecting your desk. High-quality fine mesh cloth allows for optimum speed and accurate control while gaming. Experience silky-smooth feel and maximum comfort while you surf the web, work in the office or play your favorite games. Waterproof Surface, Anti-slip Rubber Base. Waterproof coating prevents damage from spilled drinks or other accidents.

1,399 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127907 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg