LABEL PRINTER BROTHER QL1100YJ1

26,990 L

Printeri i etiketave QL-1100 është i pajisur me një kokë printimi të gjerë 101.6 mm. Gjerësia e etiketës së përfunduar është deri në 103.6 mm. Pajisja ofron përputhshmëri të plotë me programin e etiketimit të ndërmarrjeve të jashtme, p.sh. korrierët ose operatorët e tjerë që dorëzojnë paketat.
Printeri i etiketave, falë lidhjes USB, është plotësisht në përputhje me PC dhe Mac. Programe falas për redaktimin e P-touch ju lejon të shtoni etiketa tekst, imazhe ose barkodë.

26,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Label Printer● DK tape and DK lable up to 102 mm width● 110 mm/s print speed● Full Cutt● P-touch Editor Lite (TBC)● USB

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg