Keyboard Redragon Manyu K579 RGB

8,699 L

RGB BACKLIT MECHANICAL GAMING KEYBOARD; RGB illuminated keyboard features 18 different RGB lighting modes, 9 different colors, 5 backlight brightness levels, breathing speed. The Illuminated keyboard comes with Double-shot injection molded keycaps offering crystal clear uniform backlighting and lettering that doesn’t scratch off
GAMING KEYBOARD WITH 5 PROGRAMABLE MACRO KEYS AND VOLUME CONTROL WHEEL; Total 114 keys Full Sized Mechanical Gamimg Keyboard with Custom Mechanical Switches
ANTI GHOSTING GAMING KEYBOARD; ALL 114 mechanical gaming keyboards keys are conflict free (n-Key Rollover) for ultimate Gaming performance. Featuring 12 Multimedia Hot keys, Non-Slip Ergonomic, splash-proof Design. Comes with Full numeric keypad and a gold-plated corrosion free USB connector for a reliable connection.

8,699 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 120278 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg