Keyboard Redragon Kala K557 Mechanical

7,799 L

Legendary Redragon mechanical gaming keyboard performance gives gaming players extra dominant position and unique competitiveness.
Provide your clicky ± tactile feedback to improve typing speed and accuracy. Give you an edge over gaming competitors with each accurate response.
Fully anti-ghosting keys deliver reliably accurate performance to players without any program error.
Extreme durability stands up to tough industrial and office application.
Over-engineered and built to take a beating, with laser-engraved keys & gaming switches.
With USB golden plated port to ensure the stability of data transmission.
The key-move and additional 8 spared switches are free to get to design your own special keyboard.

7,799 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 114309 Kategori: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg