Keyboard Redragon Devarajas K556 RGB Mechanical

9,999 L

Mechanical Brown Switches: Offering the satisfying tactile typing experience, also being ever so slightly quieter, fitting for office or gaming use. And you will get 8 spare switches as a gift.
18 Backlit Modes: Press FN + INS-PgDn to enter Pro-gamer mode. RGB LED adjustable lighting with 6-themed backlights -18 lighting models. You can also adjust their brightness with FN+“↑”and“↓” Besides, there is a 9-color single backlit mode for this keyboard.
N-key Rollover, Ergonomic And Durable Design: This keyboard is made of full metal material, with matte-finish texture, solid enough to protect it from scratch. It allows multi-keys to work simultaneously with high speed.
Self-design & Removable Keycaps: The Redragon K556 features a custom designed keycap that has been made shorter to reduce the time it takes for your actions to register. Include a keycaps puller for clean or other needs.
Wide Compatibility: Support computer system including Windows10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA, etc.

9,999 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 116133 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg