Keyboard Redragon Asura K501

4,699 L

If you are a gamer, you take your choice of keyboard’s seriously. When your keyboard doubles as your game controller, it’s more than just a tool for typing. It is to you what the katana is to a samurai (or cyborg ninja): an extension of yourself, your interface with the digital world. If you care about PC gaming, it pays to know what makes a keyboard great.The Redragon Asura Gaming Keyboard, is a keyboard engineered with gamers in mind. With 7 colour back lighting and adjustable back-light brightness, making PC gaming 10x times better than before.

4,699 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 113928 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg