INSTAX MINI90 CAMERA RED EX D

18,350 L

Kamera e çastit Instax Mini 90 Neo Classic në dizajn retro, falë funksionit të ekspozimit të gjatë dhe të dyfishtë, fotografitë artistike janë krijuar për t’i marrë në dorë.
Ajo ofron fotografi eksperimentale të menjëhershme me funksionim intuitiv – kështu që ju mund të përqendroheni plotësisht në subjekt dhe krijimtarinë tuaj.

18,350 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 16513891 Categories: ,

Kamera e çastit Instax ofron pesë programe motive. Për shembull, sfondi mund të ndriçohet në mënyrë optimale ose pika e fokusit e kamerës mund të vendoset në pafundësi në mënyrë që të përqëndrohet në objekte të largëta.

Një theks i veçantë: ekspozim i dyfishtë dhe ekspozim i gjatë deri në 10 sekonda.

Kamera ka një fije trekëmbësh të integruar në mënyrë që imazhet e ekspozimit të gjatë të mos turbullohen.

Ky është gjithashtu parakushti ideal për të bërë fotografi të menjëhershme në modalitetin e kohëmatësit.

Perspektiva emocionuese lindin për fotografin me dy butona lëshimi me të cilët motivet mund të kapen me lehtësi në formatin e portretit dhe peizazhit.

Lloji

Ngjyra

Kuqe

Marka

Tipi

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg