Headset Redragon Hylas H260 Rgb

2,499 L

The Redragon H260 Hylas wired gaming headphones allow you to hear every detail, just as the developer intended. Listen to everything clearly, from enemy fire to your opponent’s footsteps, so you can focus on winning. The H260 is designed for long gaming sessions, thanks to its lightweight and comfortable design. Its soft memory foam ear pads and highly adjustable headband allow you to adjust to different head shapes and sizes. The omnidirectional microphone offers optimized technology to cancel out noise and echo.

2,499 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 127912 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg