Figure Funko Pop! Vinyl Games 432: Love Ranger-Fortnite

1,890 L

rom Fortnite and the Pop Game line comes the Love Ranger Pop! Vinyl! Fortnite pop vinyls make great gifts for children and adult gamers and collectors alike. Collect all the Fortnite pops, Tower Recon Specialist, Highrise Assault Trooper, Black Knight, Moonwalker, Skull Trooper, Merry Marauder, Crackshot, Red Nosed Raider, Code Name ELF, and Cuddle Team Leader, each sold separately. Order includes a Pop box protector fit for any collectors investment.

1,890 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 121468 Kategori: , Etiketa: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg