Converter Redragon Eris GA200

2,799 L

Multiplatform Support for the Main Consoles of Today.
Simplified Installation on All Consoles.
Universal Support for 100% of the Games on the Consoles.
Keyboard / Mouse Command Emulation for Control Input via Conversion with Katana Chip.
Compact and Modern Design with LEDs for Function Indication.
Make the most of your Console potential: Use the power of your Console to play the major games on the market as if you were on a PC.
Ideal for use in FPSs, TPS and RTS Games on Consoles.
Supports all Redragon Products and almost 100% of Other Brand Keyboards and Mice in the Market.

2,799 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 121412 Kategori: , , , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg