Controller Xbox Series X Wireless Daystrike Camo

9,990 L

Përjetoni Xbox Wireless Controller – Daystrike Camo Special Edition, me një model kamuflimi të mrekullueshëm të kuq, gri dhe të zi. Kapni dhe shpërndani pa probleme përmbajtjen me një buton të dedikuar Share. Çiftoje shpejt, luaje dhe kaloni ndërmjet pajisjeve duke përfshirë Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, Android dhe iOS.

9,990 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126853 Categories: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg