Cluedo Liars Edition – Edicioni i Gënjeshtarëve

3,990 L

Ndonjëherë ju duhet të gënjeni për të arritur të vërtetën në lojën e tavolinës Clue Liars Edition në të cilën lojtarët përdorin karta Hetimi (ka 6 letra Gënjeshtra dhe 6 letra të Vërteta) për t’i ndihmuar ata të kuptojnë se kush e vrau z. Boddy në rezidencë. Lojtarët zgjedhin një letër dhe e lexojnë atë me zë të lartë, duke u përpjekur ta luajnë atë ftohtë dhe të bindin lojtarët e tjerë që po thonë të vërtetën… edhe nëse nuk janë të tillë. Nëse një lojtar dyshon se po gënjen, ata mund ta thërrasin atë lojtar duke goditur Butonin Gënjeshtar. A u kapën duke gënjyer apo po thoshin të vërtetën? Sido që të jetë, një kartë e provave zbulohet dhe lojtarët lëvizin një hap më afër për të thyer çështjen. Kur një lojtar është gati të bëjë një akuzë, ata fshehurazi shikojnë kartat e vendosura brenda zarfit të dosjes së çështjes për të zbuluar Kush, Çfarë dhe Ku. Një akuzë e saktë fiton lojën!

3,990 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 125253 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg