Cap Spiderman 3D with Net Eyes

2,249 L

Spider-man 3D Snapback cap with Mesh Eyes Fans of the superhero in 1962 have an eye for detail. This Spider-Man snapback cap is a red cap with a black cover. On the front is a beautifully finished 3D web that surrounds the eyes of the hero in the mesh material. Spiderman cap is adjustable with double reef system so that it is also suitable for children. Material: 76% Acrylic, 14% Wool, 10% Cotton

2,249 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 126978 Kategori: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg