Cap DC Comics Superman

3,370 L

Red, Yellow, Blue—the colors of ‘Merica! Did we say something wrong? When we think of the USA here at FUN, we toss up 2 names: Steve Rodgers and Clark Kent (or Kal-El for the initiated). Check out this Superman Blue Snapback Hat, with the Man of Steel “S” logo on the front. Either be the coolest trucker on the road or have the coolest cap this side of Krypton—the choice is yours!

3,370 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 128894 Kategori: ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg