BARCODE READER SYBLE XB-6221RB 2D

6,820 L

1D 2D Cordless Barcode Scanner With Memory

XB-6221RB is a new developed barcode reader Barcode Scanner for tablet by Syble ,which is a professional Barcode Scanner Manufacturer from China.this QR Barcode Reader have two wireless module ,which is 2.G and barcode reader , it provides the Barcode Scanner connect to mobile devices like android tablets ,iPad and smart phones ,and connect to desktop computer through a 2.4G data receiver

6,820 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: A18042 Kategori: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg