Backpack Laptop Redragon Heracles GB-82

3,299 L

The Redragon Heracles GB-82 is a modern-looking gaming backpack with plenty of space to store everything you need. With a modern design, it is perfect for those looking for a higher quality backpack. It has several storage pockets, including side and front pockets for storing your belongings. The storage space is large enough to store a laptop up to 15.6 inches in size. In addition, you can store other things in your backpack, including a tablet, mobile devices, or books and stationery. The backpack is distinguished by its nylon construction, which ensures strength and durability. Although the backpack is designed for gamers, it is versatile enough to be used at school or work as well.

3,299 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129671 Kategori: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg